HTML

Szabó Katalin, festőművész - artist painter

Friss topikok

2010.07.07. 02:34 szabokatalin

Falfestmények (secco)

Címkék: painting festészet művészetek falfestmény secco kunstmaler gemälde

2010 Nyarán lehetőségem volt kipróbálni festményt készíteni beltéri falfelületre. Bár a róla készült fotók nem igazán adják vissza a valódi élményt, a munkát nagyon élveztem és a ház lakói is mindnyájan elégedettek voltak a produktummal. (Ha mégsem, cáfoljatok meg..) Ime... a három falról készült felvételek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az egyik fal homorúan ível, amihez alkalmazkodni kellett a látvány tervezésekor. A ráfestett tájkép folytatódik a következő falon. Sajnos a részletek, pl. a bájos falucska a szemközti vízparton nem látszanak jól a fotókon. A kerek fali lámpa beintegrálódott a festménybe, mint a Nap korongja. Így 3 dimenziós lett a kép más helyeken is, vagyis pl. a nyírfa törzse és vastagabb ágai kidomborodnak a fal felületéből. A napsugarak szintén.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabokatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr192352206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása